Jika Berminat, sila hubungi kami. Pelbagai free gift menanti anda! jangan tunggu lagi..

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Borang Pertanyaan:

Nama
Email Address:
Lokasi Anda
No. telefon untuk dihubungi
Pertanyaan

Posted by akmalapip - - 0 comments



" tunjuk ajar ku sifoo"....huhu baru je lepas tgk rancangan ni tadi....boring2 sbb takde citer yang best malam ni so gagahkan la tgk mentor ni....bila tgk lama2 makin jadi tertarik pula...bukan sbb minat giler progam nyanyi2 ni tapi tertarik tgk gelagat peserta yang datang ujibakat....org slalu ckp ramai yang datang ni xsedar diri...sore x sedap tp nak try jgak...buang masa la katanya...tapi aku lihat dr sudut lain dorang ade positif attitude taw...dorang berani atasi rasa malu, segan ect...


tapi tu la...yang x bestnye bila ade yang sampai xleh trima kne reject...nangis2 la..meraung2...cakap dorang mmg minat giler nak jadi penyanyi...mmg nawaitu dr kecik la, tp ble tanye ade x amek kelas vokal ke blaja nyanyi x formal ke xde pulak dorang buat....lagi satu knapela perlu cter kesusahan hidup bile tanye nape nak join...hurm..bukan apela...bukannya dorg x leh ubah dah nasib hidup dorang kalau x dapat join mentor ni....tp tu la shot2 yang producer suke nak masukkan...

tuhan tu maha adil...aku tgk ade yang x boleh nyanyi tp ade bakat cipta lagu/lirik...siap buat demo cd lagi....tp sore x sedap la..sbb dia nyanyi sendri...tp tu la bukan sume orang boleh cipta lagu...penyanyi yang popular pon belom tentu boleh...anyway..kalau korang rase join ujibakat banyak2 dapat built self confident korang aku ase korang patut teruskan...nama pon ujibakat kan...kalau sore sedap je boleh join ujibakat baik tuka jadi pertandingan menyanyi tros...haha (jgn mare =p..).....jgn over confident suda...nanti hancur luluh, kuciwa hampa kalau x dapat....end~~

p/s: selamat tgk mentor...