Jika Berminat, sila hubungi kami. Pelbagai free gift menanti anda! jangan tunggu lagi..

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Borang Pertanyaan:

Nama
Email Address:
Lokasi Anda
No. telefon untuk dihubungi
Pertanyaan

Posted by akmalapip - - 0 comments


petang yang suam2 kuku kaki.......

ptg ni aku ase nak wat summary ckt lah pasal cter series yang aku tgh follow skang ni..... tajuk dia macam yang korang boleh bace kat poster di atas..."how i met your mother"... dari tajuk korang msti da boleh agak kan cter ni pasal ape.... betol!!! tepat skali...cter ni basically sorang ayah dok story-mory kat anak2 dia cmne dia jmpe ngan mak bdak2 ni merangkap bini dia la... so dia cter la jalan hidup dia... yang kelakor nye...skang ni kan cter tu dah masuk season 5 dah.... tapi still xdapat detect lagi sape mak budak2 ni.... haha dengar mesti mcm pelik kan... tp cter ni sangat best.... funny and sape2 yang appreciate fwenship aku mmg pomot tgk cte ni....

so..aku nak story mory ckt la pasal watak2 utama series ni...dorang2 terdiri drpada Ted, Marshall, Lily, Barney dan Robin... saje nak kongsi2 sape2 nak bace...hehe... so relex dan selamat membaca...





first thing first.....mstila main character kan...... so ni la rupenye watak utama.... nama dia pakcik Ted Mosby .... basically sorang pakcik yang selalu x berjaya dalam cinta.... banyak dah gurl datang dan pergi dalam idup dia sepanjang proses blutooth searching bakal wife beliau.... pakcik Ted ni slalu cakap "Maybe she's the one" bila jmpe ngan gurl yang dia minat.... sudahnye.... "she's not the one"... ape nak buat knela cari lagi....

p/s; alamak dah azan magrb ni...nanti sambung lg ek...papai dlu...