Jika Berminat, sila hubungi kami. Pelbagai free gift menanti anda! jangan tunggu lagi..

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Borang Pertanyaan:

Nama
Email Address:
Lokasi Anda
No. telefon untuk dihubungi
Pertanyaan

Posted by akmalapip - - 0 comments


Salam sume...aku berniat2 nak jual PC aku yg x sampai tiga tahun aku beli.......sebab munasabab aku nak jual beliau adalah kerana en.PC x digunakan pon di rumah...adik aku da ade PC sendiri...akak n diriku ade lap top sendiri.....so aku pikir dari biar beliau bersawang kat dlm bilik aku tu baek aku jual dan bia beliau memberi khidmat yang sepatutnya kepada tuan baru....

jadi kepada sesiapa yang berminat boleyla calling2 xpon tnggal comment kat cni....harga aku rase berpatutan kot coz still mantap and aku bg complete set tanpaa ragu2 lagi....so..this is the detail about my PC...
(CPU)
- Intel Pentium D
- 160 GB HDD
- DDR2 RAM 2.5 GB
- LG DVD/CD writer
- Nivia Graphic Card 512 MB

-speaker Edifier M1350
-Monitor BenQ FP93GW Senseye+photo 19 inch wide screen
- Keyboard AOpen & mouse...
(harga boleh runding)

Price: RM 1300

korang juga boley tgk pic PC ni kat facebook dan aku pon da post kat mudah.my (harap2 mudah la...)...ok that's all for now...